Home » Recomandam in Bucuresti » Bine ati venit la Ave Hotel Bucuresti !

Bine ati venit la Ave Hotel Bucuresti !

var site_id = 62372; var gtopSiteIcon = 80; var _gtUrl = (("https:" == document.location.protocol) ? "https://secure." : "http://fx."); document.write(unescape("%3Cscript src='" + _gtUrl + "gtop.ro/js/gTOP.js' type='text/javascript'%3E%3C/script%3E")); Bloguri, Bloggeri si Cititori
var site_id = 62375; var gtopSiteIcon = 80; var _gtUrl = (("https:" == document.location.protocol) ? "https://secure." : "http://fx."); document.write(unescape("%3Cscript src='" + _gtUrl + "gtop.ro/js/gTOP.js' type='text/javascript'%3E%3C/script%3E")); Top  blogs D news
Advertisements

Amplasat intr-o zona usor accesibila, Ave Hotel, de pe Calea Victoriei, va intampina cu ospitalitate, in orice moment. Situat la doar 5 minute de Piata Victoriei si la 10 minute de Gara de Nord, Ave Hotel reprezinta locul ideal atat pentru intalnirile de afaceri, cat si pentru vacantele de relaxare. Va invitam in hotelul nostru cu servicii personalizate de 4 stele, la preturi de 3 stele, in care va asteapta o atmosfera prietenoasa si plina de caldura. Alaturi de Ave Hotel, timpul petrecut pe strazile confuze ale Bucurestiului, in cautarea celor mai exclusiviste locuri, poate fi, de acum, de domeniul trecutului.

Alegand serviciile noastre, veti avea parte de avantajul de a ajunge in cel mai scurt timp si cel mai simplu mod la destinatia dorita, fara a pierde momente pretioase pe care le puteti petrece rezolvand problemele in interes de serviciu, petrece timp cu familia ori cu prietenii. Ave Hotel va transforma vacantele, calatoriile de afaceri sau scurtele vizite pentru studii, in clipe placute, care va vor face sa reveniti cu placere in al doilea “camin” al dumneavoastra. Noul concept, boutique Hotel Bucuresti, va invita sa luati parte la cele mai exclusiviste servicii, ce redefinesc standardele de cazare.

Ne place sa ne mandrim cu noua ambianta a hotelului, definita prin rafinament si servicii impecabile, beneficiind totodata de preturi fara concurenta. Ne caracterizeaza seriozitatea si promptitudinea, iar acest fapt se poate vedea inca de la prima intalnire cu personalul calificat, care va va intampina cu respect si amabilitate, o adevarata echipa pregatita sa se dedice in totalitate nevoilor si cerintelor oaspetilor. Serviciile de calitate, raportate la preturi cat mai rezonabile, personalul dedicat si ospitalier, sunt doar printre primele avantaje in alegerea Ave Hotel. Amplasat foarte aproape de Piata Victoriei si Gara de Nord, puteti beneficia, in cel mai scurt timp, de zone usor accesibile, cu acces la cele mai frumoase restaurante, cluburi, baruri, cat si magazine.

ospitalitate la ave hotel calea victoriei

Intampinam clientii cu camera luminoase, spatioase si confortabile, complet utilate, oferind totodata, intimitate si senzatia unui camin cald si primitor. Zona linistita, in apropiere de centrul orasului, reprezinta un avantaj care ne ambitioneaza si ne indeamna in crearea celor mai complexe zone de relaxare, ce se bucura de facilitati complete, ca: mini bucatarie utilata complet, baie cu jacuzzi, pentru relaxare in momentele tensionate si nu numai, semineu prezent in camerele noastre tip apartament, cat si mese tip birou, pentru calatoriile realizate in interes de serviciu.

Advertisements

1 Comment

  1. Inchirieri scaune says:

    Chiar imi place de voi

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: