Home » Uncategorized » Service schimb anvelope Bucuresti

Service schimb anvelope Bucuresti

var site_id = 62372; var gtopSiteIcon = 80; var _gtUrl = (("https:" == document.location.protocol) ? "https://secure." : "http://fx."); document.write(unescape("%3Cscript src='" + _gtUrl + "gtop.ro/js/gTOP.js' type='text/javascript'%3E%3C/script%3E")); Bloguri, Bloggeri si Cititori
var site_id = 62375; var gtopSiteIcon = 80; var _gtUrl = (("https:" == document.location.protocol) ? "https://secure." : "http://fx."); document.write(unescape("%3Cscript src='" + _gtUrl + "gtop.ro/js/gTOP.js' type='text/javascript'%3E%3C/script%3E")); Top  blogs D news
Advertisements

Pentru a fi siguri de buna functionare si buna stare a anvelopelor, acestea trebuiesc verificate periodic, din punct de vedere al adancimii si conditiei benzii de rulare, si orice semne de uzura neregulata ar putea sa apara. Eventualele componente ale anvelopei trebuiesc analizate atat la interiorul acesteia, cat si la exterior, pentru ca defectiuni pot aparea in ambele cazuri. Daca problemele sunt depistate in timp util, anvelopele pot fi reparate sau resapate. Daca nu descoperim problemele la timp, acestea trebuiesc inlocuite.

Nu poate fi prevazuta o perioada in care anvelopa se prezinta in cele mai bune conditii, deoarece aceasta nu are nimic de-a face cu data in care acestea au fost fabricate sau montate pe masina. Dimpotriva, anvelopele pot sa imbatraneasca si atunci cand masina nu este miscata de pe loc, vreme indelungata. E drept, cel mai mare impact asupra uzurii anvelopelor, il are stilul de condus, dar si modul cum intretineti anvelopele, si temperaturile, si conditiile in care le depozitati si le folositi, viteza cu care conduceti si presiunea la care le supuneti.

Va recomandam pentru verificarea starii de functionare a anvelopelor, o vizita la un service schimb anvelope Bucuresti, un service dotat si echipat corespunzator pentru astfel de verificari, un servcie care dispune de personal specializat pe astfel de verificari si servicii. De asemenea, pentru anvelope mai vechi de 5 ani, recomandarea noastra este sa le verificati cel putin o data pe an, la un service specializat, deoarece micile defecte aparente pot produce daune majore, punandu-va siguranta si chiar viata, in pericol.

Din punct de vedere legal, reglementarile in vigoare recomanda ca santurile din banda de rulare trebuie sa aiba cel putin 1.6 mm adancime in banda continua. In mod normal, aceasta adancime nu poate fi stabilita la verificarea cu ochiul liber, de aceea, recomandarea este de a trece pe la un service roti autorizat si dotat cu echipamente performante de verificare.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: